Endnu en grund til at vælge vores produkter

Flere af vores hudplejeprodukter er AllergyCertified, hvilket signalere, at brugen af disse produkter udgør en minimal risiko for at udvikle allergi.

Kontaktallergi er i kraftig stigning. Denne tendens ønsker Faaborg Pharma at ændre på. Uanset hvilket produkt du bruger fra Faaborg Pharma, så har alle produkterne én ting til fælles. De indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Det betyder dog ikke, at Faaborg Pharma er mindre effektiv. Vi går blot ikke på kompromis med allergene ingredienser, der kan være skadelig for din og familiens hud.

AllergyCertified er grundlagt af Ewa Daniél og Lene Still, som et internationalt allergimærke med mottoet: “One world – one label”. Kriterierne er udarbejdet af en toksikolog, der tjekker alle indholdsstoffer og koncentrationen af hvert produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt.

AllergyCertifieds deklaration er et bevis på, at AllergyCertified har gennemgået produktets ingrediensliste og vurderet, at det ikke indeholder allergene stoffer og derfor – ifølge den nyeste forskning – kun udgør en minimal risiko for udvikling af allergi.